Vadbe

Strokovni nadzor za pravilno izvajanje vadbe je dandanes ključnega pomena. Kvalitetno gibanje bo tako kmalu obrodilo sadove, kar boste opazili pri vašem počutju.

Urnik Skupinske vadbe Prijavi me Kupi darilni bon

GIBANJE ZA ZDRAVJE, ZDRAVJE ZA ŽIVLJENJE!

Nikoli ni prepozno, da se odločite za vadbo, ki vam lahko odpravi bolečino, izboljša telesno kondicijo, poveča moč, izboljša držo in postavo. Večurno sedenje ali delo v prisiljeni drži z leti pusti posledice na telesu, ki se velikokrat sprevržejo v težave in se mnogokrat stopnjujejo v različne oblike bolečine.

URNIK VADB

Za udeležbo je potrebna predhodna prijava na 041 804 770 ali info@nanogestjaso.si.

TOREK

16:30 Hude mravljice (otroci 3-6 let)
17:30 Hude mravljice (otroci 3-6 let)

ČETRTEK

10:30 Vadba za mamice z dojenčki
19:00 Gibalnica

SKUPINSKE VADBE

GIBALNICA

Gibalnica, je osnovna vadba namenjena tistim, ki so trenutno malo slabše telesno pripravljeni ali pa zaradi drugih zdravstvenih težav ne zmorejo večjih obremenitev. Je vadba, ki jo obiskujejo tudi naši pacienti, ki imajo ali pa so pred kratkim imeli različne mišično skeletne težave in jim ta vadba predstavlja dodatek k fizioterapiji. Na vadbi uporabljamo lažje pripomočke, kot so velike in male žoge, elastični trakovi, lažje uteži ipd. Vadba poteka vsak torek in četrtek ob 19.00 uri.

HUDE MRAVLJICE

Skupino Hude mravljice sestavljajo naši najmlajši telovadci stari 3 – 6 let. Preko igre se spoznavajo z osnovnimi gibalnimi vzorci, razvijajo motorične spretnosti in dvigajo kondicijsko pripravljenost, predvsem pa se na vadbah super zabavajo. Malčki zasedejo telovadnico vsak torek ob 17.30 uri.

VADBA ZA MAMICE Z DOJENČKI

Mamice se v prijetni družbi in okolju naše telovadnice učijo pravilnega rokovanja z njihovimi dojenčki. Z vajami spodbujamo otrokov razvoj in pomagamo pri izboljšanju gibanja otrok in same mamice. Mamice pri tej vadbi nikakor niso pasivne, ampak tudi same zraven telovadijo, saj so poporodne vaje namreč ključne za povrnitev mamice v aktivni svet. Mamice in dojenčki telovadijo vsak četrtek ob 10.30 uri.

INDIVIDUALNA VADBA

Marsikdo pred vključitvijo v skupinske vadbe vsaj enkrat obišče tudi individualno vadbo. Tako se vadeči lažje vključi v skupino, saj ga naučimo osnovnih gibalnih vzorcev, ki jih mora obvladati v skupini, prav tako pa lahko na podlagi te vadbe določimo, v katero skupino ga razvrstiti. Tisti, ki pa ne marajo vadbe v skupini, pa se prav tako lahko udeležijo individualne vadbe, kjer se v privatnosti telovadnice fizioterapevt posveti samo njim. Ta vadba poteka po vnaprejšnjem dogovoru.