O nas

Fizioterapija Na noge s Tjašo je bila ustanovljena leta 2013 z namenom vzpodbujati zdravje in dobro počutje posameznika.

Spoznaj ekipo Kontakt in delovni čas
Fizioterapija

Na noge s Tjašo

Naši temeljni področji dela sta gibalna in manualna terapija, glavno vodilo pa individualna obravnava.

Prvotno je bila fizioterapija Na noge s Tjašo, ki deluje brez koncesije, zasnovana za potrebe fizioterapije na domu. S pridobitvijo poslovne enote v Diagnostičnem centru Šentjur pa je dejavnost pridobila na kakovostnejši obravnavi. Fizioterapija sledi zdravstvenim potrebam družbe, novemu znanju in tehnološkemu napredku.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete v poslovni enoti ali pa nas preprosto kontaktirajte.

Spoznajte nas

Tjaša Mlinarič

Ustanoviteljica | vodja | diplomirana fizioterapevtka

Tjaša Mlinarič (roj. Mlakar) je po poklicu diplomirana fizioterapevtka. S fizioterapijo se je spoznala že kot igralka košarke, ko je kot igralka domačega kluba osvojila srebrno in bronasto odličje v mlajših selekcijah nato pa s članicami Celja postala državna prvakinja v sezoni 2004/05. Za študij fizioterapije se je odločila po končanem gimnazijskem šolanju v Celju. Že v času študija je izkušnje pridobivala v ZD Šentjur, Termah Olimia in Zdravilišču Rogaška Slatina. Študij fizioterapije je zaključila leta 2012 na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Za tem je opravljala pripravništvo v Splošni bolnišnici Celje, kjer je bila tudi njena prva zaposlitev. Njena nadaljnja pot se je nadaljevala v Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj. Veliko izkušenj je pridobila v zasebni fizioterapiji v Mariboru, ki je bila njena zadnja zaposlitev preden se je odločila za samostojno pot. Kot fizioterapevtka je delovala v domačem košarkarskem klubu KK Šentjur, sodelovala s košarkarsko in odbojkarsko reprezentanco, še vedno pa aktivno sodeluje z Olimpijskih komitejem Slovenije (Nizozemska – Utrech 2013, Kitajska – Nanjing 2014, ZDA – Birmingham 2022).

Kaj Tjaša pove o sebi?
 • Zjutraj bi lahko premikala gore.
 • Nikoli ne bi zamenjala steak za testenine ali zelenjavo. Palačinke so najboljše z marmelado in zajtrk je najpomembnejši obrok dneva.
 • Po poklicu še žena in mama dveh otrok.
 • Košarkarsko žogo sem nadomestila za plezalno vrv, kolo in pohodniške čevlje.
 • Če bi lahko, bi dnevu dodala še dve uri.
 • Entuziazem mi predstavlja delo z ljudmi, ki me vedno spomne, da živimo za danes in ne za jutri.

»Gibanje za zdravje, zdravje za življenje! Slogan, ki mi je vodilo pri vsakem posamezniku. Osebni pristop in celostna obravnava sta moji glavni načeli za končni uspeh. Za strokovno obravnavo pa so potrebna specialna znanja in vseživljenjske učenje.«

Jure Bedek

diplomirani fizioterapevt

Jure Bedek je diplomirani fizioterapevt ljubljanske Zdravstvene fakultete. Po končanem gimnazijskem izobraževanju v Celju se je odločil za študij fizioterapije, že tekom študija pa si je izkušnje pridobival v Termah Zreče in Thermani Laško, sodeloval je tudi z NK Dob in KK Šentjur, v času izvajanja raziskave za diplomsko nalogo pa je znanje pridobival v ambulanti Meridian-Fit v Ljubljani. Po zaključku študija leta 2017 je pripravništvo opravljal v Zdravstvenem domu Ljubljana, v letu 2018 pa je pričel z delom v fizioterapiji Na noge s Tjašo.

Kaj Jure pove o sebi?
 • Ne maram vikanja, če me kdo vpraša ˝Kako ste?˝, vedno pogledam, če še kdo stoji za mano.
 • Od malih nog me je strah višine. Ironično pa najraje hodim v gore.
 • Moto: Ne reci, da nekaj ni zate, če tega še nisi poskusil. Življenje je prekratko, da bi ves čas govoril ne.
 • Ni športa, v katerem ne bi užival.
 • Poletja>zima, sonce>sneg, narava>mesta, večeri>jutra.
 • Ker sta brat in sestrična svoje kuharske podvige preizkušala na meni, sem se kuhati raje naučil sam.

»Zdravi se človeka, ne bolezni. Glavno vodilo pri pristopu do izboljšanja funkcionalnega stanja posameznika je celostna obravnava, ki je po mojem mnenju najboljši način za uspeh in trajne rezultate. Za učinkovitost obravnave je tako potrebno upoštevati stanje posameznikovega celotnega telesa, njegov življenjski slog in ostale dejavnike.«