O nas

Fizioterapija Na noge s Tjašo je bila ustanovljena leta 2013 z namenom vzpodbujati zdravje in dobro počutje posameznika.

Spoznaj ekipo Kontakt in delovni čas
Fizioterapija

Na noge s Tjašo

Naši temeljni področji dela sta gibalna in manualna terapija, glavno vodilo pa individualna obravnava.

Prvotno je bila fizioterapija Na noge s Tjašo, ki deluje brez koncesije, zasnovana za potrebe fizioterapije na domu. S pridobitvijo poslovne enote v Diagnostičnem centru Šentjur pa je dejavnost pridobila na kakovostnejši obravnavi. Fizioterapija sledi zdravstvenim potrebam družbe, novemu znanju in tehnološkemu napredku.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete v poslovni enoti ali pa nas preprosto kontaktirajte.

Spoznajte nas

Tjaša Mlinarič

Ustanoviteljica | vodja | diplomirana fizioterapevtka

Tjaša Mlinarič (roj. Mlakar) je po poklicu diplomirana fizioterapevtka. S fizioterapijo se je spoznala že kot igralka košarke, ko je kot igralka domačega kluba osvojila srebrno in bronasto odličje v mlajših selekcijah nato pa s članicami Celja postala državna prvakinja v sezoni 2004/05. Za študij fizioterapije se je odločila po končanem gimnazijskem šolanju v Celju. Že v času študija je izkušnje pridobivala v ZD Šentjur, Termah Olimia in Zdravilišču Rogaška Slatina. Študij fizioterapije je zaključila leta 2012 na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Za tem je opravljala pripravništvo v Splošni bolnišnici Celje, kjer je bila tudi njena prva zaposlitev. Njena nadaljnja pot se je nadaljevala v Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj. Veliko izkušenj je pridobila v zasebni fizioterapiji v Mariboru, ki je bila njena zadnja zaposlitev preden se je odločila za samostojno pot. Kot fizioterapevtka je delovala v domačem košarkarskem klubu KK Šentjur, sodelovala s košarkarsko in odbojkarsko reprezentanco, še vedno pa aktivno sodeluje z Olimpijskih komitejem Slovenije (Nizozemska – Utrech 2013, Kitajska – Nanjing 2014, ZDA – Birmingham 2022, Italija – Sappada 2023, Slovenija – Maribor 2023).

  • Zjutraj bi lahko premikala gore.
  • Nikoli ne bi zamenjala steak za testenine ali zelenjavo. Palačinke so najboljše z marmelado in zajtrk je najpomembnejši obrok dneva.
  • Po poklicu še žena in mama dveh otrok.
  • Košarkarsko žogo sem nadomestila za cestno kolo, plezalno vrv in pohodniške čevlje.
  • Če bi lahko, bi dnevu dodala še dve uri.
  • Entuziazem mi predstavlja delo z ljudmi, ki me vedno spomne, da živimo za danes in ne za jutri.

»Gibanje za zdravje, zdravje za življenje! Slogan, ki mi je vodilo pri vsakem posamezniku. Osebni pristop in celostna obravnava sta moji glavni načeli za končni uspeh. Za strokovno obravnavo pa so potrebna specialna znanja in vseživljenjske učenje.«