Izposoja fizioterapevtskih aparatov

Smo fizioterapija, ki vam ponuja najem fizioterapevtskih aparatov za krajšo in hitrejšo rehabilitacijo. S takojšnjo uporabo aparatov po odpustu iz bolnišnice boste lahko neprekinjeno nadaljevali z zdravljenjem.

preberi več Ogled videa
KOLENO

Kinetek Performa

Aparat za pasivno razgibavanje Kinetek Performa je primeren predvsem v zgodnjem obdobju rehabilitacije, omogoča namreč kontinuirano oz. neprekinjeno pasivno gibanje kolena ali kolka.

Več informacij
RAMA

Artromot S3

Aparat za pasivno razgibavanje ramena Artromot S3 je primeren predvsem v zgodnjem obdobju rehabilitacije ramena. Sodoben aparat, ki vsebuje sedalo z naslonjalom omogoča pasivno razgibavanje ramena v vseh smereh gibanja.

več informacij
ELEKTROSTIMULATOR

Elektrostimulator Globus

Naprava za stimulacijo mišic, hitrejšo regeneracijo in zmanjševanje bolečin v mišicah.

Več informacij
ULTRAZVOK

Ultrazvok Globus Medisound 3000

Profesionalni ultrazvok s programi za rehabilitacijo in zdravje, ter estetiko.

Več informacij
MAGNETOTERAPIJA

Globus – Magnetna blazina

Globusova magnetna blazina je oblika zdravljenja z pulzirajočim magnetnim poljem nizkih frekvenc, ki vpliva na procese v celici. Pospeši presnovo in hitrejše okrevanje celic ter celotnega metabolizma.

Več informacij
PRESOTERAPIJA

Normatec

Pulzna tehnologija po poskrbela za izboljšanje prekrvavitve tkiv, odplavljanje laktatov iz mišic, lajšanje bolečin v mišicah, izboljšanje mišične utrujenosti, hitrejšo regeneracijo nog po napornem treningu, odpravljanje edemov/oteklin in preprečitev nastanka krčnih žil.

Več informacij

S takojšnjo uporabo aparatov po odpustu iz bolnišnice boste lahko neprekinjeno nadaljevali z zdravljenjem.

V času najema aparata vam nudimo strokovno fizioterapevtsko pomoč.

V naši ponudbi so artoromoti za koleno, ramo in komolec, elektrostimulator za krepitev mišic in protibolečinsko terapijo, magnetna blazina (magnetoterapija), aparat za hlajenje (Hilotherm) in aparat za kompresijo Normatec (presoterapijo).

Poleg ugodne izposoje vam nudimo tudi dostavo na dom po predhodnem dogovoru.