Kompresija Normatec (presoterapija)

Pulzna tehnologija po poskrbela za izboljšanje prekrvavitve tkiv, odplavljanje laktatov iz mišic, lajšanje bolečin v mišicah, izboljšanje mišične utrujenosti, hitrejšo regeneracijo nog po napornem treningu, odpravljanje edemov/oteklin in preprečitev nastanka krčnih žil.

Vsi aparati Najem in več informacij

Dodatne informacije

Aparat Normatec je zasnovan na načelih ročne limfne drenaže. Manšete, ki so sestavljene iz več prekatov, se napolnijo z zrakom in stisnejo prizadeto mesto. Ko so posamezni prekati polni, se zračni tok zapre. To omogoča vzdrževanje zračnega nivoja, kar prepreči nihanja pritiska v prekatih. Izmenjuje se kompresija in sproščanje pritiska. Na različnih žilnih in limfnih strukturah se med drenažo takoj pospeši pretok krvi s hranilnimi snovmi, odstranjevanje medcelične tekočin in odpadnih snovi presnove.

Z majhno prenosno kontrolno enoto nastavimo stopnjo intenzivnosti od 30 do 110 mmHg, ki preko cevke potuje do škornjev, ki so nameščeni na vaših nogah. Postopek je neboleč in se opravlja v ležečem položaju. Pulzna tehnologija po poskrbela za izboljšanje prekrvavitve tkiv, odplavljanje laktatov iz mišic, lajšanje bolečin v mišicah, izboljšanje mišične utrujenosti, hitrejšo regeneracijo nog po napornem treningu, odpravljanje edemov/oteklin in preprečitev nastanka krčnih žil.

1-19 dni

7 €

na dan

Izposoja aparata za 1-19 dni.

Naroči

20 ali več dni

5 €

na dan

Izposoja aparata za 20 ali več dni.

Naroči