Kinetek Performa

Aparat za pasivno razgibavanje Kinetek Performa je primeren predvsem v zgodnjem obdobju rehabilitacije, omogoča namreč kontinuirano oz. neprekinjeno pasivno gibanje kolena ali kolka.

Vsi aparati Najem in več informacij Ogled videa

Dodatne informacije

Aparat Kinetek Performa je primeren predvsem v zgodnjem obdobju rehabilitacije, omogoča namreč kontinuirano oz. neprekinjeno pasivno gibanje kolena ali kolka. Aparat je anatomsko oblikovan, da se prilega in ponazori naravno gibanje kolena. Zaradi nastavljivega dela kineteka, lahko aparat uporabljajo tako otroci (od višine 1.10 m) kot odrasle osebe (do višine 2.10 m). Z digitalnim upravljalcem lahko nastavimo gibljivost aparata od -3° (hiperekstenzija) do 130° (fleksija) ter hitrost upogibanja od 50° na minuto do 220° na minuto.

Najpogosteje se aparat uporablja za rehabilitacijo po operaciji kolenske proteze in sprednje križne vezi. Pri slednjem s pasivnim gibanjem namreč natančno kontroliramo obseg giba ter na ta način ščitimo rekonstrukcijo sprednje križne vezi in izboljšujemo pasivno gibljivost sklepa. Namenjen pa je tudi razgibavanju kolka, saj le-ta ostane po kolčnih zamenjavah velikokrat nezadostno razgiban.

Izposoja aparata Kinetek je namenjena vsem tistim, ki si želijo čim prejšnjo rehabilitacijo. Domača uporaba omogoča dalj časa trajajoče razgibavanje, ki doprinese k pozitivnemu in hitrejšemu učinku okrevanja. V tam namen smo vam omogočili izposojo aparata.

1-19 dni

8 €

na dan

Izposoja aparata za 1-19 dni.

Naroči

20-40 dni

7 €

na dan

Izposoja aparata za 20-40 dni.

Naroči

41 ali več dni

6 €

na dan

Izposoja aparata za 41 ali več dni.

Naroči

Poleg ugodne izposoje vam nudimo tudi DOSTAVO NA DOM po predhodnem dogovoru ali pa aparat prevzamete v fizioterapiji (Cesta Leona Dobrotinška 6, Šentjur).